Tuyen Etten-Leur

Tuyen Etten-Leur

Lees meer....

Ik ben Tuyen Verwaal, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen (2012 en 2015).

Gastouderopvang ‘t Toverklasje is een gezellige, kleine, flexibele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Oudere broertjes en zusjes kan ik in overleg buitenschoolse opvang bieden.

Wij wonen in de Roerdomp in Etten-Leur, in een gezellige ééngezinswoning met afgesloten ruime achtertuin, voorzien van dubbele schommel, een trampoline en glijbaan voor de kinderen. Ook hebben wij fietsen, loopauto’s, een step en een kinderwip staan. In de zomervakantie ga ik verhuizen naar de Klaroenring in Etten-Leur.

Een goede dagindeling en regelmaat vind ik erg belangrijk. Ook buitenspelen speelt bij ons een grote rol. Dit kan een picknick zijn, een wandeling naar de bakker, maar ook lekker spelen buiten of een broodje eten in de tuin.

Ik probeer zoveel mogelijk te kijken naar de behoeftes van de kinderen en daar op in te spelen, zodat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient. Ik vind het belangrijk dat kinderen aan het einde van de dag een leuke dag hebben gehad en dat ze graag de volgende keer met plezier weer komen spelen.

Voor meer informatie: www.toverklasje.nl

Meer foto's