Wie zijn wij?

MiKado: dat zijn wij, Monique Lindeijer & Samantha van Aert. Wij willen met ons gastouderbureau meer zijn dan een administratief bureau dat ouders nodig hebben om toeslag kinderopvang te ontvangen. Omdat we klein zijn - en bewust klein willen blijven! - kennen we onze gastouders goed en ook alle kindjes die zij opvangen. Ook met ouders hebben wij geregeld persoonlijk contact en als u ons nodig heeft, zijn de lijntjes kort.
Gastouderbureau MiKado is actief in Breda, Etten-Leur en directe omgeving. Ook hierin blijven we ‘’dicht bij huis’’.

Het kleinschalige en persoonlijke karakter van gastouderopvang past heel goed bij de manier waarop wij werken. Wanneer dit u als ouder aanspreekt, zijn wij voor u wellicht een goede partner in de opvang van uw kind.

Mikado spel

 De naam MiKado verwijst naar het spelletje met de kleurige stokjes. Het staat symbool voor de manier waarop wij onze dienstverlening willen aanbieden en willen samenwerken met ouders en gastouders: zorgvuldig en met aandacht.

Voor ouders is het vooral belangrijk dat zij een fijne gastouder hebben voor hun kind. Daarom stellen wij hoge eisen aan de gastouders die bij ons ingeschreven staan; de eisen die wij vanuit MiKado stellen, zijn in een aantal opzichten hoger dan de wettelijke eisen.
Niet iedere ouder past bij iedere gastouder: het maken van een goede match is bepalend voor een goede opvang. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan.
Uiteindelijk zijn het onze gastouders die iedere dag weer met hart en ziel klaarstaan voor hun opvangkindjes. Door het regelmatige contact weten we dat zij dat op een goede manier doen.
Op deze website geven wij uitgebreid informatie over hetgeen u van ons mag verwachten. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennis met ons maken, dan maken we graag een afspraak met u.

Lid van de brancheorganisatie kinderopvangbrancheorganisatie kinderopvang

Lid van de Belangenvereniging van
Ouders in de Kinderopvang & Peuterspeelzalen

Boink